Дипломы, курсовые и рефераты!

Економічний аналіз діяльності суб'єктів господарювання
   Порядок 
Название
ЗМІСТ ПІДРУЧНИКА
РОЗДІЛ І. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ЕКОНОМІЧНОГО АНАЛІЗУ
1.1. Роль аналізу для внутрішньовиробничого управління
1. 2. Предмет, зміст і завдання аналізу
1.3. Зв'язок економічного аналізу з іншими науками
1.4. Методи і прийоми економічного аналізу
1. 5. Етапи аналізу і його організація
1. 6. Проектування організації економічного аналізу
1. 7. Інформаційна база аналізу. Вимоги до інформації
1. 8. Евристичні методи в аналізі
РОЗДІЛ ІІ. ОСНОВИ АНАЛІЗУ ПОПИТУ І ПРОПОЗИЦІЇ
2.1. Аналіз попиту і пропозиції на продукцію та послуги підприємства
2. 2. Ринкова рівновага й аналіз її зміни
2.3. Аналіз еластичності попиту і пропозиції на продукцію та послуги підприємства
РОЗДІЛ ІІІ АНАЛІЗ ВИПУСКУ ПРОДУКЦІЇ
3.1. Аналіз випуску продукції за асортиментом і складом продукції
3. 2. Аналіз впливу структурних зрушень на обсяг продукції
3.3. Аналіз ритмічності випуску продукції
3. 4. Аналіз якості продукції.
3. 5. Аналіз збуту продукції, системи технічного обслуговування та ціноутворення
3. 6. Аналіз рекламної роботи
3. 7. Аналіз виконання договорів про поставку і реалізацію продукції
Розділ IV. Аналіз організаційно-технічного рівня виробничого процесу
Розділ V. Аналіз ресурсів підприємства
5.1. Аналіз ефективності використання трудових ресурсів
5. 2. Аналіз забезпеченості підприємства основними фондами й ефективності їх використання
5.3. Аналіз забезпеченості підприємства матеріальними ресурсами й ефективності їх використання
РОЗДІЛ VІ. АНАЛІЗ СОБІВАРТОСТІ ПРОДУКЦІЇЇ
6.1. Мета, етапи і зміст аналізу
6. 2. Виконання внутрішньовиробничого завдання і динаміка показників
 
<< [Первая] < [Предыдущая] 1 2 3 [Следующая] > [Последняя] >>
Результаты 1 - 30 из 78


© 2017 Дипломы, курсовые и рефераты!
Сайт создан: 11.2008
Автор: Джигора Олег dzhigora@gmail.com