Дипломы, курсовые и рефераты!

Планування на аграрному підприємстві - НЕЛЕП В. М.
   Порядок 
Название
ВСТУП
ЧАСТИНА І. ОСНОВИ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ПЛАНУВАННЯ НА ПІДПРИЄМСТВІ
РОЗДІЛ 1. ПЛАНУВАННЯ В СИСТЕМІ МЕНЕДЖМЕНТУ АГРАРНОГО ПІДПРИЄМСТВА
1.1. Суть планування і його місце в менеджменті підприємства
1.2. Необхідність планування на підприємстві
1.3. Особливості планування в сільському господарстві. Обмеження планування на підприємстві
1.4. Принципи планування
1.5. Методи планування
1.6. Державне регулювання і підтримка сільськогосподарського виробництва та внутрішньогосподарське п
РОЗДІЛ 2. ЗМІСТ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ВНУТРІШНЬОГОСПОДАРСЬКОГО ПЛАНУВАННЯ
2.1. Система планування та види планів підприємств
2.2. Організація планової роботи на сільськогосподарських підприємствах
2.3. Етика планування. Особисті якості плановика
2.4. Особливості планування за різних форм господарювання
2.5. Оцінка та управління якістю планів
РОЗДІЛ 3. СТРАТЕГІЧНЕ І ПЕРСПЕКТИВНЕ ПЛАНУВАННЯ
3.1. Стратегія підприємства та її елементи. Система стратегічних і перспективних планів підприємства
3.2. Прогнозування в системі планування
3.3. Оцінка тенденцій і структурних змін у сільському господарстві України
3.4. Обґрунтування ринкової стратегії підприємства, забезпечення його конкурентоспроможності
3.5. Стратегічні аспекти технологій у сільському господарстві. Планування освоєння досягнень науково
РОЗДІЛ 4. БІЗНЕС-ПЛАНУВАННЯ
4.1. Бізнес-план та його функції
4.2. Структура і зміст бізнес-плану
4.3. Етапи та організація розробки бізнес-плану
4.4. Оформлення і стиль бізнес-плану
РОЗДІЛ 5. ПОТОЧНЕ ТА ОПЕРАТИВНЕ ПЛАНУВАННЯ
5.1. Суть, завдання, зміст і показники поточних (річних) планів
5.2. Поточні плани внутрішньогосподарських підрозділів
5.3. Послідовність розробки поточних планів підприємств
 
<< [Первая] < [Предыдущая] 1 2 3 4 [Следующая] > [Последняя] >>
Результаты 1 - 30 из 104


© 2017 Дипломы, курсовые и рефераты!
Сайт создан: 11.2008
Автор: Джигора Олег dzhigora@gmail.com