Написання людяних текстів без шаблонів

Наш сервіс допомагає студентам та учням денної, заочної та дистанційної форми навчання, кому потрібні консультації по написанню наукових робіт з різних навчальних предметів. Тут ви знайдете цікаві дієві поради, як правильно написати наукову роботу самостійно або власне отримати допомогу в написанні науково-дослідної роботи. Наша робота на ринку освітніх послуг вже встигла швидко зарекомендувати себе, як надійний помічник для  студентів в період сесії, допусків до здачі екзаменів, захисту курсової та магістерської робіт або дисертації.

Зміст розділів статті

Скільки коштують послуги з наукової роботи?

Наприкінці кожного етапу навчання студент має підтвердити отриманий досвід шляхом написання певного виду наукової роботи: реферату, курсової, дипломної чи магістерської. Цей етап навчання є обовязковим до виконання. Частина студентів, витрачають башато часу на написання власної роботи, досліджуючи та експериментуючи із різноманітним матеріалом. Та навіть грунтовне знання теми і максимальне заглиблення у теорію і практику за конкретною темою не дає гарантій, що робота буде виконана добре, а студент допущений до захисту, і чи дійсно він буде зодоволений результатом? Що робити?

Існує доступне рішення: замовити реферат, курсову, дипломну чи магістерську роботи у профільних спеціалістів.

Але і тут виникає багато запитань: скільки коштує будь-яка із наукових робіт та які ціни зараз виправдані в Україні на 2022-2023 рік. Спробуємо надати достовірні дані провівши дискусію із нашими авторами та промоніторивши ринок надання послуг наукових робіт.

Написання курсових робіт | Написання рефератів | Купити тези
Дипломна робота ціна | Замовити курсову роботу | Купити магістурську
Замовити кандидатську дисертацію

Важливі аспекти ціноутворення студенських робіт

Звісно, сьогодні в інтернеті можна знайти безліч пропозицій щодо надання послуг написання різного роду наукових робіт. Одні автори пропонують захмарні ціни, спираючить на чиєсь ім’я чи розкручений бренд, інші занижують ціни настільки, що аж закрадаються великі сумніви щодо якості метеріалу.

Та перш ніж визначитися, які ціни цілком реальні, варто зрозуміти декілька важливих моментів.

  1. Будь-яка робота для студента – це перш за все затрата часу на пошук інформації, структурування, дослідження, написання та редагування. Якщо вам пропонують роботу за низькою ціною, (наприклад, 100 грн за роботу на 50 сторінок), запитайте себе, а чи готовий автор насправді за таку ціну працювати декілька днів над потрібною темою. Можливо, робота просто банально завантажена з інтернету? Або ж автор просто демпінгує ціни, а згодом, коли робота потрібна вже на ранок, попросить збільшення ціни за роботу.
  2. Обов’язково довідайтеся про автора більше детвльну інформацію. У нього не повинно бути негативних віддгуків, а якщо вони існують, то можливо автор дав обгрунтовану відповідь, яку також варто прочитати.
  3. Не замовляйте написання студенських робіт будь-де, щоб не мати проблем із виконанням. Доплатіть лишніх 100 грн і ви побачете різницю задоволення напротивагу зайвим клопотам.
  4. Зважайте на кількість відкритої інформації про автора та його досвід виконання наукових робіт на замовлення. Якщо профіль виконавця прихований, а також відсутня інформація про його попередні роботи, існує велика імовірність, що вам пропонує співпрацю – шахрай.
  5. Якщо у вас вимагають повну передоплату за ще не написану роботу – це теж сигнал для уваги. Ніщо не дає гарантії виконання роботи у термін, визначений домовленостями. Цілком прийнятна ситуація, коли за роботу просять завдаток (від 30 до 50% вартості) або на умовах резервування коштів.

Переваги спеціалізованих компаній

Надайте перевагу спеціалізованим компаніям. Серед головних переваг такої співпраці:

  • наявність заздалегідь підібраного штату співробітників, які мають відповідний досвід роботи у конкретній галузі;
  • серед авторів науковці та практики у кожному із заданих напрямів;
  • компанія слідкує за своєю репутацією, дбайливо добираючи індивідуальні умови у кожному випадку;
  • зручні умови співпраці;
  • гарантія виконання роботи у визначений термін;
  • гарантія безпечних платежів;
  • можливість безкоштовного доопрацювання, у разі потреби;
  • повна анонімність та збереження інформації про клієнтів.

Тому ви можете бути певними, що ваша робота буде виконана вчасно та якісно.

Актуальні ціни на написання студентських робіт в 2023 р.

Щоб ви могли орієнтуватися у цінах, які діють сьогодні на ринку і не переплачували зайвого, пропонуємо ознайомитися із орієнтовним прейскурантом на виконання робіт для студентів:

Вид роботи Термін виконання Цiна, грн
Курсовi роботи 5-7 днів вiд 1200
Дипломнi роботи Вiд 10 днів вiд 6000
Реферати 2-5 днів вiд 500
Магістерські роботи вiд 10 днів вiд 6000
Звіт по практиці 7-10 днів вiд 1200
Креслення вiд 2 днів вiд 250
Рецензія вiд 1 дня вiд 300
Вища математика вiд 1 дня вiд 300
Задачi вiд 6 годин вiд 250
Бізнес плани вiд 7 днів вiд 1200
Відповіді на бiлети вiд 2 днів вiд 500
Контрольні роботи 2-5 днів вiд 600
Тези від 1 дня вiд 700
Дисертація вiд 6 місяців вiд 70000

Якщо ви вже вирішили замовити курсову, дипломну або магістерську роботу у нашій компанії, варто звернутися до менеджера для уточнення ціни та інших деталей, адже кожен проект індивідуальний.

Курсова робота

Ми зробили процес надання послуг написання наукових робіт для студентів максимально простим та доступним. Потрібно тільки написати на електронну пошту, а далі ми зробимо все необхідне: підбере відповідного виконавця певної галузі чи предмету, проконтролюємо виконання роботи у зазначений термін та відправимо вам готову роботу.

Ми залишаємося на зв’язку 24 години на добу, надаємо перевагу електронному листуванню, частково месенджерами (Viber, Telegram, WhatsApp) і тому ви завжди зможете дізнатися про виконання вашого завдання. А якщо вам потрібно буде внести правки в готову виконану роботу, ви зможете зробити це в режимі онлайн в  Google Doc — безкоштовно, завдяки нашим гарантіям та збереженню репутації.

Реферати на замовлення з унікальністю від 60%

Ви шукаєте: Замовити реферат. Купити реферат недорого. Дізнатися, яка ціна написання реферату. У нас ви знайдете все про реферати та їх написання.

Якщо ви хочете написати реферат без помилок, то слідуйте нашим інструкціям з написання та оформлення рефератів. Тут ви знайдете детальну інформацію для написання правильного реферату з прикладами. Детальніше.

Ще шукаєте де замовити реферат?

Ми виконуємо роботу якісно та швидко. Будь-які правки безкоштовні. Ми терміново контактуємо з студентом, реагуємо на ваш виклик у будь-який момент і оперативно врятуємо від поганої оцінки або «хвоста» по предмету. Наші автори проконсультують або нададуть допомогу в написанні будь-яких навчальних робіт. Ми проконтролюємо, щоб все було зроблено за вашими вимогам та у встановлені терміни. Якщо Вам потрібна курсова або дипломна робота, дисертація або монографія, стаття або контрольна робота, то ми допоможемо з написанням.

Курсові роботи

Ви шукаєте: Замовити курсову роботу. Купити курсову недорого. Ціна курсової роботи. Курсові роботи з будь-яких предметів. На сайті ви знайдете відповіді на часті запитання по написанню курсової роботи. 

Хочете недорого замовити курсову роботу? Ми вам допоможемо! Наші досвідчені фахівці детально опрацюють тему курсової, виконають теоретичну і практичну частини і грамотно оформлять висновки.

Найактуальніша інформація українською з написання та оформлення курсових робіт. Інформація про вимоги до титульних аркушах і списку літератури курсових робіт, технічні рекомендації та інші поради допоможуть виконати роботу на відмінно. Детальніше.

Скільки коштує написання курсової?

Доволі часо студенти поєднують здобуття освіти з професійною діяльністю (роботою). А робота не завжди дозволяє приділяти навчанню достатньої кількості часу. Проте саме час та вміння необхідні для написання якісної курсовиї робіти, які супроводжують студентське життя на всіх етапах навчання. Курсові роботи в мережі можуть бути далекі від дотримання всіх правил і норм, бути не унікальними та неякісними. Що ж залишається робити студенту, який не може приділити час на те, щоб самостійно написати курсову роботу високої якості? Вихід є – довірити написання курсової досвідченим авторам, які працюють на нашому ресурсі.

Високий рівень підготовки та відповідальність наших авторів дають позитивні результати в написанні навчальних робіт. Кожен день, за відгуками і рекомендаціями знайомих, одногрупників, однокурсників на інтернету звертаються нові замовників. Автори, маючи великий досвід в написанні курсових робіт, допомогли величезній кількості студентів по всій Україні. Приступити до виконання роботи автор може тільки після того, як пройде критерії відбору та підтвердить свій рівень компетентності. При цьому ціна готової курсової роботи буде набагато нижче, ніж на аналогічних сервісах, тому що немає комісії сервісу 15-30%.

На вартість курсової роботи буде впливати складність тематики, швидкість написання та звісно кількість сторінок. Таким чином, звернувшись до нас у студента є можливість не тільки отримати професійну допомогу в написанні курсової роботи, але і легко вкластися в рамки свого бюджету.

Дипломні роботи

Замовити дипломну роботу. Купити дипломну роботу недорого. Ціна дипломної роботи.

Корисна та детальна стаття з оформлення та написання дипломної роботи. Тут ви знайдете зразки всіх структурних елементів диплому, а також кожна публікація супроводжується ілюстраціями, прикладами та таблицями для легкого розуміння. Детальніше.

Замовити будь-яку готову авторську наукову роботу

Написання дисертаційних робіт одна з основних спеціалізацій нашої компанії. Наша компанія виконує дисертації й монографії з високою відповідальністю й знанням Вашої проблематики.

Написання докторських і кандидатських дисертацій, написання монографій, написання статті на одержання звання, написання тез для конференцій, підготовка авторефератів, підготовка монографій після захисту кандидатської й підготовка монографій по докторській дисертації, видання монографій, а також інших наукових праць у дуже короткий термін – все це ми допоможемо зробити.

При підготовці дипломної роботи відбувається безпосереднє спілкування з Вами. Ви можете ознайомитися із процесом написання Вашої дипломної роботи, одержувати дипломну роботу частинами, а також у найкоротший термін одержати всю дипломну роботу, віддати її Вашому викладачу на перевірку, і в наслідок, якщо буде потрібно, провести корекцію Ваших матеріалів – безкоштовно.

Очевидні гарантії якості виконання роботи

Ми даємо гарантію високої якості виконання Вашої роботи, відповідність темі, стандартам оформлення, Вашим побажанням і побажанням Вашого викладача.

Також якщо Вас цікавить звіт по практиці, то ми можемо Вам допомогти. Звіт по практиці виконується й оформляється відповідно до усіх вимог Вашого університету. Строк виконання звіту по практиці від двох днів.

Що стосується замовлення реферату або контрольної роботи чи іншої наукової роботи, то варто згадати, що всі роботи виконуються на підставі літературних джерел і виконуються в найкоротший термін. Ви не будете довго чекати, а якщо скористатися сервісом термінових робіт — то реферат або контрольна робота будуть готові протягом усього одного-двох днів.

написання текстів для студентів

Кращі послуги на замовлення наукових робіт з відгуками

Усі авторські роботи ми супроводжуємо до моменту здачі та захисту. Якщо викладач знаходить якусь помилку, ми виправляємо все до ідеального стану. Ви маєте можливість тричі відправити роботу на виправлення протягом місяця, тому що іноді викладачі дуже чіпляються до кожної дрібної помилки. Усі роботи виконуються та оформлюються згідно зі стандартами, враховуючи необхідні положення та Ваші особисті вимоги: методичні рекомендації викладача, власні побажання щодо змісту роботи, структури та обсягу роботи.Цікаві питання:

У якому вигляді я отримаю замовлену готову роботу?

Так! Після отримання менеджером підтвердження про оплату замовлення роботу буде надіслано Вам на поштову пошту. Якщо робота дуже велика, вона може бути завантажена на файлообмінник, і Вам буде надіслане посилання для звантаження.

Де гарантії, що я отримаю те, що хочу?

З нашого боку ми зробимо все, щоб правильно зрозуміти Вас. для цього ми передбачили процес узгодження замовлення. Узгодження замовлення містити уточнення назви роботи, терміну та умов виконання. Практика показує, що в процесі виконання роботи замовник спілкується з нами та може поставити будь-які питання стосовно замовлення. Обманювати клієнта для нас економічно невигідно. Ми занадто багато вкладаємо в розвиток і реклами, і не підемо на обман клієнта за кілька гривень. Більшість клієнтів стають постійними і залучають своїх знайомих, що природно підвищує довіру. Один раз втративши клієнта, ми втрачаємо ВСІХ клієнтів, яких він привів.

Як я можу дізнатися про зміст роботи?

Короткий зміст розписано для кожної роботи окремо, щоб Ви могли ознайомитися з нею. Для цього треба дивитися детальну інформацію про роботу.

Яка різниця між готовою та авторською роботами?

Авторська робота пишеться індивідуально під замовника, обговорюється кожен пункт, терміни та ін. Також авторська робота супроводжується нами до моменту здачі та захисту, тобто якщо будуть якісь помилки або зауваження, то ми все виправимо. Готова робота вже є в наявності, і отримаєте Ви її відразу після оплати. Готова робота не супроводжується до моменту здачі, але ми даємо гарантію її оригінальності.

Яка буде вартість авторського диплома, курсової?

Вартість авторського диплома та будь-якої іншої роботи розраховується кожному індивідуально, тому що ми дивляємося про складність, строки, вимоги, та інше. Щоб Ви мали уяву, приблизні ціни на студетські роботи такі: авторська дипломна робота від 40 грн/сторінка, готова дипломна робота від 23 грн/сторінка. Розмір дипломної роботи складає звичайно 90-100 сторінок, але є й роботи від 50 сторінок, наприклад з філології та літератури.

Чи зможу я ознайомитися з курсовою роботою до повної оплати?

Так, ми просимо клієнтів оплатити повну вартість, тільки після того, як вони ознайомляться з частиною виконаного завдання.

Чи може бути так, що замовлена мною робота, буде просто "скачана з інтернету"?

Ні, такого не може бути, оскільки всі роботи обов'язково проходять перевірку. Крім того, разом з виконаною роботою Ви отримуєте спеціальний документ, який доводить, що Ваша робота пройшла спеціальну перевірку на унікальність.

У мене мало вільного часу, чи можлива доставка роздрукованої наукової роботи кур'єром?

Так, така можливість є. Кур'єр доставить Вашу готову роботу в будь-яку точку України. Вартість доставки прораховується заздалегідь. Крім того, також ми додатково пересилаємо наукову роботу на Вашу електронну пошту.

Чи є у вас знижки новим клієнтам?

Ви можете замовити курсову разом з другом і отримати знижку для кожного з вас, також у нас існує накопичувальна система знижок постійним клієнтам.

 Скільки треба часу, щоб написати курсову на замовлення?

Стандартний термін 4-7 днів. Якщо швидше? То, не хвилюйтеся, ми зможемо вирішити це завдання.

Висновки

Замовляючи виконання реферату, курсової чи магістерської роботи, пам’ятайте, що якість роботи залежить не тільки від автора, а від повноти наданої інформації, наявності методичних рекомендацій та часу відведеного на виконання проекту. Автори не боги, їм не під силу бачити на відстані. Замовляйте професійне виконання студентської роботи і отримайте перевірений часом результ.

Якщо ви шукаєте послуги з написання студентських робіт на замовлення в Україні, вам потрібно звернутися до компаній або окремих авторів, які надають такі послуги. Ці компанії і автори можуть мати різні умови та ціни, тому важливо ретельно дослідити їх перед замовленням.

Перш за все, зверніть увагу на репутацію компанії або автора. Якщо вони мають добру репутацію, то це може свідчити про їх високу якість робіт. Дослідіть їх портфоліо, перевірте відгуки клієнтів і зверніться до своїх знайомих, які можуть рекомендувати надійних авторів.

Потім вирішіть, який вид роботи вам потрібен – це може бути курсова робота, реферат, дипломна робота, магістерська робота тощо. Вам також потрібно буде визначити тему та обсяг роботи. Пам’ятайте, що якість роботи залежить від того, наскільки детально ви зможете описати свої вимоги та очікування.

Після того, як ви знайшли автора, вам потрібно буде укласти договір. Це може включати умови оплати, строк виконання роботи, відповідальність автора за якість роботи та конфіденційність. Пам’ятайте, що платіж за роботу може залежати від рівня складності та терміну виконання.

Коли робота буде готова, вам буде надіслано готовий текст, який ви зможете перевірити та відредагувати. Завершивши редагування, перевірте, що автор дотримався всіх ваших вимог та виконав роботу відповідально.





;