Дипломы, курсовые и рефераты!

Управління персоналом виробничого підприємства на прикладі ВАТ Новоград-волинського м'ясокомбіната Печать E-mail
Автор LudaDS   
28.10.2013 г.

ЗМІСТ
ВСТУП.....................................................................................3
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ........5
1.1. Особливості управління персоналом виробничої організації.................5
1.2. Система управління кадрами....................................................................15
1.3. Методологічні основи управління персоналом організації...................20
РОЗДІЛ 2. СУЧАСНИЙ СТАН УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ У ВАТ "НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКИЙ М'ЯСОКОМБІНАТ"..................................32
2.1. Організаційно-економічна характеристика підприємства.....................32
2.2. Оцінка персоналу підприємства.............................................47
2.3. Управління формуванням та використання персоналу підприємства...........55
2.4 Принципи та методи побудови системи управління персоналом підприємства.................................60
РОЗДІЛ 3. УДОСКОНАЛЕННЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ ВАТ "НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКИЙ М'ЯСОКОМБІНАТ"..........................64
3.1 Напрями удосконалення управління персоналом підприємства............64
3.2 Система інформаційного забезпечення з управління персоналом.........69
3.3. Ефективності системи управління кадровим потенціалом підприємства..................................73
ВИСНОВКИ..........................................................................82
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ...................................................84
ДОДАТКИ..........................................................................87
Обсяг дипломної роботи - 88 сторінок.
Вартість роботи - 400 грн.

Последнее обновление ( 08.11.2013 г. )
 
« Пред.   След. »


© 2017 Дипломы, курсовые и рефераты!
Сайт создан: 11.2008
Автор: Джигора Олег dzhigora@gmail.com